chios - χίος

Ρεβιθοκεφτέδες

Υλικά:
Ρεβίθια
Ρίγανη
Πιπέρι
Αλάτι
Μαϊντανό
Κρεμμύδι
Αυγό
φρυγανιές είτε αλεύρι

Εκτέλεση:
Βρέχουμε σε χλιαρό νερό τα ρεβίθια αποβραδίς. Την επόμενη μέρα τα βράζουμε και τα στραγγίζουμε σε τρυπητό. Έπειτα τα χτυπάμε στο γουδί. Τα βάζουμε σε γαβάθα με  το κρεμμύδι  (μπορεί να είναι  καβουρδισμένο  λίγο), τη  ρίγανη, το πιπέρι, το αλάτι, το μαϊντανό και το αυγό. Τα ζυμώνουμε, τα αλευρώνουμε (με αλεύρι, είτε φρυγανιά) και αφού τα πλάσουμε σε κεφτεδάκια, τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Όταν ροδίσουν είναι έτοιμα.

Share this page

Θα μας βρείτε

Αγία Ερμιόνη, Θυμιανά

82100 Χίος

Τηλ: +30 22710 32455

Fax: +30 22710 31198

e-mail: info@chios-sunrise.gr

Οικονομικά στοιχεία