Υλικά:
200 γραμ. ταραμά
150 γραμ. ψίχα ψωμιού (βρεγμένη)
3-4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1-2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
1-2 κουταλιές της σούπας άνηθος
2-3 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι
λίγος δυόσμος
πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε τον ταραμά για λίγο σε χλιαρό νερό. Χύνουμε το νερό και τον ξεπλένουμε. Προσθέτουμε την ψίχα του ψωμιού καλοστυμμένη, το μαϊντανό και άνηθο, ψιλοκομμένα, το δυόσμο (εάν μας αρέσει), το πιπέρι και το αλεύρι. (Αυτό μπαίνει για να σφίξουν στο τηγάνισμα οι κεφτέδες και να μη λιώσουν). Σε μικρό τηγάνι με ανάλογο λάδι ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και όταν ροδίσει το προσθέτουμε στο προηγούμενο μείγμα. Το ζυμώνουμε πολύ και κόβουμε κουταλιές απ'αυτό και τις ρίχνουμε να τηγανισθούν στο τηγάνι, όπως συνήθως τηγανίζονται οι κεφτέδες. Εάν το μείγμα μας είναι αραιό προσθέτουμε αλεύρι.